Posters voor de kinderkamer – de perfecte decoratie!

Een bijkomend voordeel van zwanger zijn, is dat je aan de slag mag met de inrichten van de babykamer. Althans, voor de meeste vrouwen. Het kan soms erg lastig zijn om te bedenken welke kant je op wil met stijl van de babykamer. Ga je voor een bepaalde kleur of houd je het lekker neutraal? Wat zeker niet mag ontbreken is een beetje wanddecoratie. Zijn de muren nog helemaal kaal? Dan zijn kinderkamer posters een perfecte oplossing!

Soorten kinderkamer posters

Er zijn verschillende soorten kinderkamer posters waar je uit kan kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld posters met bepaalde quotes, zwart-wit posters of dieren kinderkamer posters. Bij webshops zoals Aliexpress, Kidsdeco en Babypark heb je bijvoorbeeld de keuze uit meer realistischere diertjes of meer cartoon figuren. Of juist een combinatie van afbeeldingen en tekst zoals de posters in onderstaande afbeelding.

Bij een neutralere kamer waarvan het geslacht niet per se kenbaar hoeft te zijn, is een safari thema kinderkamer altijd een goed idee. Zo heeft Aliexpress bijvoorbeeld de volgende posters met dieren. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van de posters van Aliexpress. De kwaliteit van onderstaande posters van Aliexpress zijn enorm goed. Mooi stevig papier en mooie heldere kleuren.

Styling van de kinderkamer posters

Naast het bepalen van wat er op de posters staat, is ook ook van belang om voor het bestellen van de posters te kijken naar hoe je ze op gaat hangen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om net als de afbeelding linksboven de posters netjes naast en onder elkaar te zetten in hetzelfde formaat. Voor een net iets speelser effect is het ook leuk om de posters in verschillende maten te bestellen en te spelen met de plaatsingen van de posters zoals op de afbeelding rechtsboven. 

Je kan er daarnaast voor kiezen om de posters keurig op te hangen in omlijstingen, nonchalant aan de muur te plakken of op de commode of het nachtkastje zetten. 

Het voordeel van het toevoegen van posters is dat je kan blijven variëren. Als je de opstelling beu bent, kun je het gemakkelijk weer verhangen of meerdere formaten en soorten bijbestellen. Ook als je budget wat lager is zou je al kunnen beginnen met een a twee posters en vanuit daar langzaam uitbreiden.  

Kinderkamer posters als cadeau

Op zoek naar een leuk kraam cadeau of al op zoek naar een cadeau voor de feestdagen voor een zwangere vrouw? Dan zijn posters ideaal. Voor al een paar tientjes heb je al een super leuk cadeau, afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid posters die je bestelt. 

Babykamertrends.nl
Logo