Gezinsuitbreiding en ondernemer? Kies voor deze auto’s!

Een gezinsuitbreiding is altijd mooi nieuws, maar wat neemt dat nieuws allemaal met zich mee? Een nieuwe slaapkamer moet worden ingericht, het huis moet wellicht veiliger gemaakt worden, er moeten babykleertjes gehaald worden maar en zou misschien ook wel een nieuwe auto moeten komen. En ben je nou ook nog eens ondernemer, dan moet zo’n auto wel representatief zijn uiteraard. Hieronder kun je een paar auto’s vinden die aan dat lijstje voldoen.

Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate is misschien wel de ideale auto: een stationwagen in het B-segment is vrij uniek. Makkelijk om in te parkeren in kleine ruimtes, maar ruim genoeg om met het gezin op vakantie te gaan én om de nodige klantenbezoeken mee te doen. Bovendien staan de auto bekend als een betrouwbare en betaalbare tweedehandsauto. Deze occasion lease je dus heel voordelig: al vanaf 110 euro per maand.

Seat Leon station

De Seat Leon station is een zeer representatieve auto die van alle gemakken is voorzien. Een luxe auto voor in zijn prijscategorie, deze Seat heeft alles wat je nodig hebt in een auto! Dit model is vijfdeurs en heeft genoeg ruimte zowel voorin als op de achterbank. Door het strakke design van de Seat Leon kun je als ondernemer prima voor de dag komen. Deze auto is helemaal voordelig wanneer je als ondernemer kiest voor financial lease: de auto is meteen jouw eigendom, hebt geen kilometergrens en je hebt ook nog eens recht op fiscale voordelen. De auto wordt door vele gebruikers als positief ervaren voor zowel de opties in de auto als het rijplezier dat ze er uit halen. Ontdek het zelf door ‘m te leasen. Deze auto lease je al binnen no time!

Ford Fiesta 

Een compacte auto met meer ruimte dan men misschien verwacht, de Ford Fiesta is een ideale auto met een sportief tintje. Met de nieuwere modellen zijn er ook genoeg keuzes voor verschillende opties. Er is een heleboel wat je kunt personaliseren aan de auto, waardoor je de auto helemaal kan maken hoe jij het wil. Zoals eerder vermeld is het een compacte auto, maar verrassend genoeg wel vijfdeurs. Genoeg ruimte voor jouw gezin en voor jouzelf. 

Peugeot 308 hatchback

De Peugeot 308 hatchback is een auto die zeer gemakkelijk rijdt, en er goed uitziet! Het is een razendsnelle hatchback dat neigt naar het niveau van de Golf GTI, het verschil is echter dat de 308 een stuk betaalbaarder is. Het oogt misschien als een kleine auto, en geldt misschien als een hatchback. Maar schijn bedriegt, want dit model heeft comfortabel veel ruimte met een verbazingwekkend ruime kofferbak er bij. Een zeer representatieve en praktische auto, met wat sportieve trekjes dus.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Babykamertrends.nl
Logo